در ایام نوروز سعی کنید صبحانه را از برنامه غذایی حذف نکنید.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص تغذیه با اعلام این مطلب گفت : تا حد امکان در ایام نوروز سعی کنید صبحانه را از برنامه غذایی حذف نکنید تا مجبور نباشید حس گرسنگی را با تنقلات پرکالری نظیر شیرینی جات جبران نمایید.
دکتر توپچیان افزود : بیش از یک کف دست نان در وعده صبحانه استفاده نکنید و شیرینی را از این وعده حذف کنید.
وی تصریح کرد : به طور حتم یکی از غذاهای گروه لبنیات نظیر شیر یا پنیر را در وعده صبحانه مصرف کنید.
وی اظهار داشت :عسل، پنیر، خیار، گوجه، تخم مرغ آب پز گزینه های خوبی برای صبحانه است، البته با مصرف تخم مرغ که جزء پروتئین هاست و یا با خوردن گردو با پنیر ، سهم آجیل روزانه در ایام نوروز را باید کاهش داد .
وی تاکید کرد : در مصرف مواد خوراکی طی دید و بازدیدهای ایام نوروز دقت نمایید و بهتر است اولویت مصرف شما میوه ، آجیل و سپس شیرینی باشد.